Noticies Noticies

General | 19/10/2017
L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Alboraya
General | 17/10/2017
La gran festa del comerç i artesania torna per tercer any consecutiu després de l'enorme èxit arreplegat en les anteriors edicions. L'esdeveniment disposa d'un extens programa d'activitats per a que gaudisquen veïns, turistes i comerços
General | 11/10/2017
La comissió fallera també ha seleccionat a les persones que posaran rostre als càrrecs infantils i al President que acompanyarà a Maika
General | 10/10/2017
L'acte va comptar amb un menció especial per a un jove exemple de superació i valentia
General | 10/10/2017
Després de l'anunci en premsa de la inversió que té prevista ADIF per a millorar els serveis de rodalies de la Comunitat Valenciana, l'Ajuntament d'Alboraia recorda a les administracions competents que les Corts van aprovar per unanimitat una Proposició no de Llei per a sol·licitar a l'Administració Central, en particular a Renfe i Adif, la construcció d'un baixador de la línia de rodalies València-Castelló de FFCC en el km 9,4 en el terme municipal d'Alboraia, donada la demanda de la població dels nuclis residencials de Port Saplaya i Patacona i la proximitat de la línia de rodalies a aquestes zones la població resident de les quals està en expansió i manca d'un adequat transport públic que li connecte amb la capital i evite l'ús excessiu del vehicle particular.
General | 06/10/2017
L'alumnat de 5º i 6º de Primària del col·legi públic Ausiàs March d'Alboraia ha visitat recentment el Palau de la Generalitat en ocasió del 9 d'octubre. La iniciativa s'emmarca dins de les activitats programades per Presidència per a acostar la institució als escolars.
General | 06/10/2017
L'últim Consell Sectorial de Participació Ciutadana de l'Àrea d'Urbanisme d'Alboraia va acordar per unanimitat adherir-se a la moció de rebuig a l'ampliació de la V-21 al seu pas per Alboraia, que va ser aprovada, també per unanimitat, pel Ple de la Corporació.
General | 06/10/2017
Al costat del President, Vicente Carreres Tamarit, Coni serà la representant de la Falla de la “xicoteta Venècia” d'Alboraia
General | 06/10/2017
L'esdeveniment esportiu, recolzat per l'Ajuntament d'Alboraia, va recaptar fons per al projecte ‘Can De la Mano’ de l'Hospital La Fe
General | 05/10/2017
Amb motiu d'aquest aniversari s'han organitzat diferents activitats culturals emmarcades en la programació del Nou d'octubre

Avisos i Bans Avisos i Bans

16
oct.
Degut a les obres de recondicionament i asfaltat del carrer Benimaclet (tram entre av.Ausias March i c/Maestro Serrano) , es prohibix l'estacionament i el trànsit de vehicles en tot el carrer a partir del dilluns 16 d'octubre
02
oct.
Havent transcorregut un any des de l'entrada en vigor de la Llei, els subjectes a què es referix l'article 14.2 hauran de relacionar-se amb este Ajuntament per mitjans electrònics per a la realització de qualsevol tràmit administratiu.
18
set.
Degut a les obres de reurbanització del carrer Ramón y Cajal, es prohibix l'estacionament i el trànsit de vehicles en tot el carrer a partir del dilluns 18 de setembre. Duració aproximada 2 mesos.
13
set.
Degut a les obres de repavimentació del carrer Rei en Jaume, es prohibix l'estacionament en tot el carrer a partir del dimecres 13 a les 8:00.
22
juny
Sí que eres jove desocupat entre 16 i 30 anys date de l'alta en el Sistema de Garantia Juvenil per a poder optar a ofertes d'ocupació
30
des.
Instruccions internes de contractació
10
nov.
Informació Municipal

Agenda Agenda

21
des.
El 21 de desembre, el dia més curt de l´any, se celebra mundialment la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats
17
des.
Els animalons dòcils i simpàtics que queden sols a casa quan els seus propietaris marxen es transformen totalment.
15
des.
Pot un tuit en 2015 provocar un sisme cultural que sacsege fins a Lluís Vives?
15
des.
Artista: CRISTIAN GIL Mostra a través de la pràctica multidisciplinària la forma dels sentiments i emocions nascuts de la reflexió del mateix cos, al voltant de la natura.
15
des.
Obres que reflecteixen la seva visió sobre la pau o busquen una reflexió sobre ella.
26
nov.
El duo Guitarres de la Mediterrània està format per Javier Zamora (guitarra flamenca) i Toni Cotolí (guitarra clàssica).
19
nov.
El gran il·lusionista Jammes presenta un espectacle original i divertit per a tota la família.
18
nov.
Demanar una hipoteca s'ha convertit en una tasca gairebé impossible. Bé, demanar-la no, però que te la donen, si.
12
nov.
L'estiu que la va marcar quan als sis anys es queda òrfena i se'n va a viure amb els seus oncles i la seva cosina...
06
nov.
Aquesta exposició itinerant es centra en realitzar un recorregut al llarg de la seva vida, dedicada a la religió durant el segle d'or valencià.
03
nov.
Artistes: AMPARO BELENGUER I MARIBEL SALAS. Dos modalitats de l'art, pintura i escultura, on s'uneix la creativitat i els sentiments per a despertar inspiració en qui les contempla.
03
nov.
Artistes: Rosa García i Encarna Albert. Volem fer-vos partícips de la nostra recerca, il·lusió i interés per descobrir formes diferents d'expressar el nostre sentiment sobre la pintura.
29
oct.
Makuki és un espectacle de dansa tenyit de colors, sobre tot de color blau. Blau com el cel, blau com el mar, blau com la casa de Frida.
28
oct.
Al París de finals del segle XVIII, Gabrielle de Beaumont, una actriu de moda, és convidada per una marquesa d'aficions extravagants a visitar-la al seu palau.
27
oct.
La Junta Local de l'Associació de la Lluita Contra el Càncer d'Alboraya desitja invitar-li a la Gala Benèfica contra el Càncer Alboraya 2017.
25
oct.
Jornada d'especialització
10
oct.
Mostra els 35 anys de música mediterrània des del País Valencià.
09
oct.
Aquest nou disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea
07
oct.
La ONG de ayuda a la infancia ‘Menuts del Món’, en colaboración con el Ayuntamiento de Alboraya y La Caixa, organiza unas jornadas de terapia con perros los sábados de septiembre, octubre, noviembre y diciembre.
06
oct.
Artista: Vicente Bernardo Julia Vives. L'exposició es compon de 80 fotografies de 40x50, sobre cartró-ploma, emmarcades en marc d'alumini negre.
01
oct.
Comença el curs de teatre impartit pel Teatre de L'Abast al Teatre L'Agrícola d'Alboraia. D´Octubre 2017 a juny 2018

9 d´Octubre d´Alboraia

Visita nostre canal de YouTube

Telèfons d'interés

96 317 17 00
Ajuntament d´Alboraya
96 185 60 00
Policia Local
96 185 33 35
Guàrdia Civil
96 317 17 00
Defensor del Ciutadà
627 565 926
Ecoparc
96 186 08 28
Societat Musical

El temps

Diumenge
MAX. 17º
MIN. 14º
Dilluns
MAX. 24º
MIN. 9º
Dimarts
MAX. 25º
MIN. 8º
Dimecres
MAX. 26º
MIN. 9º