• Imagen bolsa de trabajo
  Ja tens a la teua disposició els resultats de les proves selectives de les bosses de treball d'Administratiu, Auxiliar Administratiu i Subalterns
 • Servicios disponibles en el portal mis impuestos
  L'Ajuntament d'Alboraya fa un pas més en la seua aposta per la transparència i posa en marxa "alboraya.conmisimpuestos.com". Es tracta d'una solució interactiva per a visualitzar com es distribuïxen els pressupostos municipals, mostrant d'una forma gràfica i intuïtiva d'on vénen els ingressos i a què es destinen.
 • Logo pacto
  Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a toda la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.
 • Presentación 15 de septiembre
  Xufabike és el nou servei de préstec de bicicletes d'Alboraia. Forma part de la xarxa del Servei Metropolità de Bicicleta Pública MIBISIVALENCIA i et permetrà l'ús de les bicicletes tant en Alboraia com en tots els municipis adscrits al sistema MIBISI.
 • Cartel destacado
  El govern d'Alboraia fa balanç dels dos anys de legislatura del govern del PSOE. L'alcalde d'Alboraia Miguel Chavarría i el seu equip de govern han fet un resum de les labors que s'han posat en marxa en aquest període gràcies a l'aprovació dels pressupostos.
 • Cartel campaña
  Creiem necessari reclamar el dret a obtindre els recursos que corresponen als municipis perquè la ciutadania puga accedir a servicis públics de qualitat; així com a defendre la reconeguda autonomia local i dotar-se d'un marc legislatiu que permeta l'eficàcia i l'eficiència en l'administració local. Manifestant nostre rebuig de la LRSAL.
 • Cartel Calendario fiscal municipal
  Conega els períodes per a fer efectius els pagaments de les taxes i impostos municipals, sistema especial de pagament, entitats col·laboradores i la resta d'informació d'interés
 • Cartel campaña
  Per a rebre notícies municipals seguix les instruccions que t'indiquem.
 • Cartell cens caní
  Campanya d'inscripció al cens d'ADN caní del 22 de setembre al 22 novembre 2016, per una tinença i protecció responsable de la teua mascota. Protegeix al teu gos!, ell confia en tu
 • Banner línia verda Alboraya
  Gràcies a aquesta iniciativa, els ciutadans del municipi podran beneficiar-se dels avantatges que ofereix Línia Verda. Aquest servei serveix com a canal directe de comunicació de les incidències que es detecten en l'equipament urbà del municipi.
 • Icono transparencia
  L'Ajuntament d'Alboraya vol ser més transparent i posar a disposició dels ciutadans informació sobre la seua gestió i actuacions, per a millorar el bon govern, la qualitat dels servicis i l'eficiència municipal.
 • Farmacias de guardia
  Consulta el llistat i localització de les farmàcies de guàrdia d´aquest mes
 • Seu electrònica
  El consistori compta a partir d'ara amb una seu electrònica on difon informació i presta servei de tràmits i gestions als ciutadans, sense que siga necessari que hagen d'acudir en persona

Noticies Noticies

General | 15/01/2018
La localitat de l'Horta Nord presenta del 17 al 21 de gener en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, les seues propostes turístiques i gastronòmiques d'enguany.
General | 12/01/2018
L'Ajuntament d'Alboraia ha inaugurat el seu primer punt de recarrega de vehicles elèctrics municipal en col·laboració amb l'Associació d'empreses Elèctriques de València (Aselec) i Feníe Energia.
General | 11/01/2018
L'Ajuntament de la localitat ha realitzat les contractacions a través del programa EMCORP i EMCORD, finançats amb fons procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE)
General | 11/01/2018
La primera tinent alcalde del municipi, Ana Bru, ha expressat el seu rebuig a aquesta xacra social
General | 29/12/2017
El Pavelló Municipal de la Ciutat de l'Esport d'Alboraia ha acollit en aquesta ocasió l'esperat Concert de Nadal que cada any realitza per aquestes dates tan assenyalades la Societat Musical d'Alboraia.
General | 29/12/2017
Centenars de joves han acudit a la primera edició de Fira Jove d'Alboraia per a participar en la seua gran quantitat d'activitats previstes.
General | 28/12/2017
L'equip de govern d'Alboraia dona un pas més en la seua aposta per la transparència i posa en marxa el portal alboraya.conmisimpuestos.com
General | 28/12/2017
Luis Félix Martínez, atleta del CA Cárnicas Serrano i fenomen del circuit de les carreres populars, va aconseguir la victòria en aquest anual esdeveniment ple d'humor i disfresses
General | 28/12/2017
Els Ajuntaments d'Alboraia i Almàssera descobreixen 'El Segon Quinqui Libri' on es narra amb detall el Miracle dels Peixos que va tenir lloc l'any 1348.
General | 28/12/2017
Alboraia va rebre el passat 24 de desembre l'esperada visita del Pare Noel, qui va acudir en el seu trineu carregat de màgia a la Casa del Comte de Zanoguera per a visitar als més xicotets del municipi.

Ajudes EMCUJU/EMPUJU

Logos instituciones

Avisos i Bans Avisos i Bans

05
des.
Información Municipal
02
oct.
Havent transcorregut un any des de l'entrada en vigor de la Llei, els subjectes a què es referix l'article 14.2 hauran de relacionar-se amb este Ajuntament per mitjans electrònics per a la realització de qualsevol tràmit administratiu.
22
juny
Sí que eres jove desocupat entre 16 i 30 anys date de l'alta en el Sistema de Garantia Juvenil per a poder optar a ofertes d'ocupació
30
des.
Instruccions internes de contractació
10
nov.
Informació Municipal

Agenda Agenda

30
març
A La llum del món presentem un retaule en clau de comèdia, amb cançons i música en directe, interpretat per quatre actors i basat en alguns passatges de la Bíblia.
25
març
Un sofà que és un tren, una estora convertida en espill, una muntanya de gespa que es mou, llums de rosella…
24
març
Demanar una hipoteca s'ha convertit en una tasca gairebé impossible. Bé, demanar-la no, però que te la donen, si. El text de Jordi Galceran tracta aquest tema de màxima actualitat dins d'un context de crisi com el que vivim amb l'humor que ens té acostumats.
11
març
En un xicotet poble de l’Anglaterra de 1959, una dona decideix, en contra de l’opinió dels veïns, obrir una llibreria.
25
feb.
'Your name' és la historia de dos adolescents, Mitsuha i Taki, que mentre dormen intercanvien els seus cossos i viuen la vida de l'altre.
18
feb.
És un espectacle que té com a eix bàsic les pors dels xiquets. Amb l'ajuda de Dani, un xiquet de 8 anys que tremola cada vegada que ha d'anar sol a dormir, anirem repassant els diferents terrors als que tots els xiquets i xiquetes s'enfronten quan arriba la nit. Tempestes, monstres, sons estranys, personatges misteriosos, bestioles i animals… formaran part de les diferents escenes.
17
feb.
Berlín 1933. Esta és la història de tres amics: Martin i Elsa, -una parella de novençans vinculats al món del cine alemany de l'època-, i Leo, un actor de teatre d'ascendència jueva.
30
gen.
Com traure profit d'Internet per al nostre comerç
28
gen.
"El pols" com a element canalitzador de la pròpia vida està present des del propi ventre de la mare fins que deixem d'existir.
21
gen.
La Família (Dementia) és un retrat desencantat d’una família fent front a la demència senil del seu membre més major.
20
gen.
Carinyo: - manifestació d'amor o bon afecte que se sent cap a algú o quelcom. s'utilitza per dirigir-se a algú pel que es té un afecte especial.

Cavalcada Reis Mags Alboraia 2018

Visita nostre canal de YouTube

Telèfons d'interés

96 317 17 00
Ajuntament d´Alboraya
96 185 60 00
Policia Local
96 185 33 35
Guàrdia Civil
96 317 17 00
Defensor del Ciutadà
627 565 926
Ecoparc
96 186 08 28
Societat Musical

El temps

Dimarts
MAX. 16º
MIN. 9º
Dimecres
MAX. 19º
MIN. 4º
Dijous
MAX. 17º
MIN. 1º
Divendres
MAX. 18º
MIN. 1º